Konferencja naukowa "Żywność funkcjonalna a diety niekonwencjonalne"
W imieniu Komitetu Naukowego i Organizacyjnego mamy zaszczyt zaprosić Państwa na X Ogólnopolską Konferencją Naukową z cyklu ŻYWNOŚĆ - ŻYWIENIE – DIETETYKA na temat: Żywność funkcjonalna a diety niekonwencjonalne.
Głównym organizatorem konferencji jest Katedra Dietetyki i Badań Żywności, Uniwersytetu Jana Długosza w Częstochowie, a współorganizatorami Polskie Towarzystwo Technologów Żywności oraz Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu PAN.
Konferencja odbędzie się 21-22 listopada 2024 roku w siedzibie Uniwersytetu Jana Długosza w Częstochowie al. Armii Krajowej 13/15.
Mamy nadzieję, że uznacie Państwo tę tematykę za interesującą i odpowiecie pozytywnie na nasze zaproszenie na konferencję do Uniwersytetu Jana Długosza w Częstochowie.
Oto program Konferencji
Przewodnicząca Komitetu Naukowego
Prof. dr hab. Danuta Kołożyn-Krajewska
Przewodnicząca Komitetu Organizacyjnego
dr inż. Beata Mikuta
Data dodania: 15 listopada 2024