W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Konferencja naukowa "Żywność funkcjonalna a diety niekonwencjonalne"

W imieniu Komitetu Naukowego i Organizacyjnego mamy zaszczyt zaprosić Państwa na X Ogólnopolską Konferencją Naukową z cyklu ŻYWNOŚĆ - ŻYWIENIE – DIETETYKA na temat:  Żywność funkcjonalna a diety niekonwencjonalne.
Głównym organizatorem konferencji jest Katedra Dietetyki i Badań Żywności, Uniwersytetu Jana Długosza w Częstochowie, a współorganizatorami Polskie Towarzystwo Technologów Żywności oraz Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu PAN.
Konferencja odbędzie się 21-22 listopada 2024 roku w siedzibie Uniwersytetu Jana Długosza w Częstochowie al. Armii Krajowej 13/15.
Mamy nadzieję, że uznacie Państwo tę tematykę za interesującą i odpowiecie pozytywnie na nasze zaproszenie na konferencję do Uniwersytetu Jana Długosza w Częstochowie.

Oto program Konferencji

konferencja_poster_PL


Przewodnicząca Komitetu Naukowego
Prof. dr hab. Danuta Kołożyn-Krajewska

Przewodnicząca Komitetu Organizacyjnego
dr inż. Beata Mikuta

 

Data dodania: 15 listopada 2024